Over Ons

Wat is Pluijm Audio?

Pluijm Audio is een professioneel bedrijf dat zich op verschillende gebieden binnen het audiovisuele beweegt. Het is een jong bedrijf met toch veel ervaring doordat eigenaar Jeroen Pluijmers al vele jaren werkzaam is in de audiovisuele branch zowel binnen als buiten Zeeland.

Pluijm Audio is een eenmanszaak waarvan Jeroen Pluijmers de eigenaar is. Voor grotere opdrachten die meer mensen vereisen worden extra mensen ingehuurd. Deze mensen komen uit een groot netwerk dat Jeroen heeft opgebouwd in de jaren waarin hij al actief is binnen de audiovisuele branche.

Voor wie?

Pluijm Audio richt zich in eerste instantie met name op de Zeeuwse markt. Het bedrijf is in Middelburg gevestigd en het klantennetwerk bevindt zich met name hier. Binnen Zeeland is Jeroen Pluijmers een bekende naam op gebied van audiotechniek.

Pluijm Audio onderscheidt zich van andere bedrijven door een grote kennis en ervaring met apparatuur en het uitvoeren van evenementen. Ook op het gebied van de voorbereiding onderscheid Pluijm Audio zich door alles tot in detail voor te bereiden en alles in goed overleg met de klant te doen zodat er op de dag zelf weinig verassingen meer zijn.